Delimano Skewer Rack rošt na špízy pre Delimano Pro

Značka: Delimano, Šľahanie: Nie, Hnietenie: Nie, Mlynček na mäso: Nie, Lis na citrusové plody: Nie. Viac info

Popis produktu

Rošt na špízy Delimano Skewer Rack maximalizuje vykurovaciu plochu potravín. Je ideálny na prípravu špízov bez použitia tuku. Jeho rozmery sú: 18,2 x 13,1 x 6,6 cm. Je kompatibilný s teplovzdušnou fritézou Delimano Pro.

Stojan na špízy k teplovzdušnej fritéze

  • Veľkosť: 18,2 x 13,1 x 6,6 cm
  • Dĺžka špízu: 16 cm
  • Počet špízov v balení: 4
  • Vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Vhodné do umývačky riadu

Vychutnajte si lahodné špízy s nízkym obsahom tuku

Pripravte si lahodné a šťavňaté špízy vďaka teplovzdušnej fritéze Delimano vždy, keď na ne máte chuť. Stačí špízový rošt do teplovzdušnej fritézy Delimano Pro. S týmto príslušenstvom k teplovzdušnej fritéze pripravíte zdravú variantu špízov a kebabov ako stvorených na piknik, a to bez nadmerného množstva oleja.

Pohrajte sa s textúrou, skombinujte rôzne potraviny a bylinky

Vďaka špízovému roštu do teplovzdušnej fritézy Delimano Pro môžete experimentovať s rôznymi technikami barbecue. Vytvorte si chutné kebaby – stačí vložiť štyri kovové špízy na rošt na pečenie vo vnútri kompatibilnej teplovzdušnej fritézy. Skombinujte mäso so zeleninou, pridajte bylinky, ugrilujte syr alebo pripravte dezerty, napríklad grilované ananásové a broskyňové špízy. Cirkuláciou horúceho vzduchu sa špízy ugrilujú rovnomerne.

Jednoduché použitie a umývanie

Vďaka dlhým rúčkam je obracanie a servírovanie špízov a kebabov jednoduchšie a bezpečnejšie. Hrany roštu sú nalakované nahladko a bez drsností, vďaka čomu si pri umývaní alebo manipulácii s roštom nezraníte ruky. Hustý rovnobežný rošt zabraňuje prepadávaniu jedla.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Značka Delimano
Šľahanie Nie
Hnietenie Nie
Mlynček na mäso Nie
Lis na citrusové plody Nie

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Delimano Skewer Rack rošt na špízy pre Delimano Pro

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami