Kenwood KAH647PL kuchynský robot Chef, Chef XL Sense, Major

0 Pridaj vlastné hodnotenie (0)

Cena v predajni:

149,00 €

Rezervácia je zadarmo

Späť na NAY Extra kartu 2,98 €
Na splátky s Ahoj spočítať
Na splátky s Quatro spočítať

V predajniach nie je na sklade. Kde môžem produkt rezervovať?

Iba nákup v predajni

Cena v e-shope:

149,00 €

Doprava zdarma

Späť na NAY Extra kartu 2,98 €
Na splátky s Ahoj spočítať
Na splátky s Quatro spočítať

Na objednávku Kedy bude produkt v predajni?

KENWOOD KAH647PL, Food processor strúhač, príslušenstvo pre: Chef; Chef XL Sense; Major. Ponúka 6 precíznych nerezových strúhacích diskov: jemné a hrubé strúhanie, tenké a hrubé plátky, rezance julienne, disk na strúhanie vhodný na parmezán

Zobraziť celý popis

Služby k produktu

  • Doprava s vynáškou zadarmo Doprava s vynáškou zadarmo

    Objednávku nad 40€ vám bezplatne dovezieme domov a vynesieme až do bytu.

  • Komfortná doprava domov Komfortná doprava domov

    Objednávku vám doručíme vo vami vybranom termíne aj cez víkend. Tovar rozbalíme, umiestnime na požadované miesto. Obalový materiál odvezieme.  

  • NAY Extra klub NAY Extra klub

    S klubovou kartou nakupujete výhodnejšie. Užívate si výhody a benefity určené pre našich verných zákazníkov.

  • Podporujeme Dobrého anjela Podporujeme Dobrého anjela

    Pri kúpe tohto výrobku môžete v rámci objednávky prispieť na projekt Dobrý anjel.

Hore

Popis produktu
  • Food processor pre roboty Kenwood Chef, Major a Chef XL Sense
  • Nádoba z netrieštivého materiálu Tritan
  • Nerezové sekacie nože
  • 6 precíznych nerezových strúhacích diskov: jemné a hrubé strúhanie, tenké a hrubé plátky, rezance julienne, disk na strúhanie vhodný na parmezán
  • Robustné kovové držadlo
  • Široký plniaci otvor
  • Dvojité vtláčadlo pre široké alebo úzke suroviny

Hore

Parametre produktu

Základné parametre

Značka: Kenwood

Hore

Recenzie

Hodnotenia zákazníkov

Buďte prvý, kto vloží recenziu k tomuto produktu.

0%
zatiaľ nehodnotené

Hore

Vyberáme z NAY magazínu

Všetky články NAY magazínu

Hore