Klasické panvice

Klasické panvice na tradičnú prípravu jedla do kuchýň, ktoré nepotrebujú najmodernejšie vychytávky. Kvalitné univerzálne panvice vám pomôžu vykúzliť svetové chute a miestne dobroty klasickým spôsobom. Na klasických panviciach sa dá pripraviť úplne všetko.

Kategórie produktov

Aplikované filtre

Zmazať všetky filtre

nerez
Vnútorný povrch

Zobrazujeme 5 výsledkov Použite filter pre spresnenie požiadaviek.

Greenpan CC003819-001 Premiere nerezová panvica 30cm

Greenpan CC003819-001

Panvica, Typ panvice: klasická, Priemer panvice: 30 cm, Typ ohrevu: plyn, indukcia, sklokeramika, elektrina, Materiál panvice: nerez,…


99,99 €

Greenpan CC003817-001 Premiere nerezová panvica 24cm

Greenpan CC003817-001

Panvica, Typ panvice: klasická, Priemer panvice: 24 cm, Typ ohrevu: plyn, indukcia, sklokeramika, elektrina, Materiál panvice: nerez,…


85,99 €

Greenpan CC003816-001 Premiere nerezová panvica 20cm

Greenpan CC003816-001

Panvica, Typ panvice: klasická, hlboká, Priemer panvice: 20 cm, Typ ohrevu: plyn, indukcia, sklokeramika, elektrina, Materiál panvice:…


70,99 €

Greenpan CC003818-001 Premiere nerezová panvica 28cm

Greenpan CC003818-001

Panvica, Typ panvice: klasická, Priemer panvice: 28 cm, Typ ohrevu: plyn, indukcia, sklokeramika, elektrina, Materiál panvice: nerez,…


94,99 €

WMF 17.5648.6411 Profi Resist 28cm

WMF 17.5648 (1)

Panvica, Typ panvice: wok, Priemer panvice: 22 cm, Typ ohrevu: plyn, indukcia, sklokeramika, elektrina, Materiál panvice: nerez, Vhodné do…


134,99 €

Momentálne nedostupný

Produkt nie je možné aktuálne doručiť kuriérom ani na osobný odber do predajne.

O kategórii

Kvalitné klasické panvice

Klasické panvice patria do každej kuchyne, používajú ich šéfkuchári i začiatočníci. Pre veľa ľudí sa klasická panvica spája so spomienkami na prvé pokusy v kuchyni v podobe omelety, vajíčok alebo palaciniek. Na klasickej panvice pripravíte úplne čokoľvek, od mäsa a zeleniny po sladké pochúťky. Pokiaľ však vo vašej kuchyni preferujete napríklad ázijské jedlá, hodiť sa vám budú klasické wok panvice.

Veľkosti panvice

Veľkosť panvice si vyberte podľa objemu, hĺbky i rozmerov – záleží od počtu členov v domácnosti, množstvu varenia, ale aj toho, čo chcete na panvici pripravovať. Na zeleninu s mäsom či iné miešané pokrmy sú ideálne hlboké panvice. Ďalej si môžete vybrať podľa priemeru panvice:

Materiál panvice

Povrch panvice je jeden z najdôležitejších parametrov. Panvice s nepriľnavým povrchom uľahčujú prípravu jedla i následné umývanie panvice. Povrch panvice musí byť 100 % bezpečný s nulovým obsahom PFOA, kadmia a olova. Keď už kupujete nový kuchynské potreby do svojej kuchyne, je dobré myslieť aj na životné prostredie – panvice z recyklovateľným materiálov sú ekologickejšie a šetrnejšie k prírode.

Titánový povrch panvice sa pýši vysokou kvalitou a až dvojnásobnou životnosťou, hodí sa na všetky typy ohrevu okrem indukcie.

Nerezové panvice sú nielen štýlové a elegantné, ale aj kvalitné vďaka svojmu materiálu, ktorý sa hodí na všetky typy ohrevu.

Klasické panvice sa tiež vyrábajú aj z iných, nie menej kvalitných materiálov: hliníkové panvice, oceľové panvice alebo sklokeramické panvice.

Funkcie klasických panvíc

Pokiaľ si vo veľkom výbere univerzálnych panvíc neviete vybrať, je dobré zamerať sa aj na funkcie, ktoré radi využívate. Klasické panvice nájdete aj s takýmito funkciami:

Najpredávanejšie klasické panvice

Medzi najobľúbenejšie výrobky patria klasické panvice Tefal – panvice vysokokvalitnej francúzskej výroby sú svetovým lídrom medzi kvalitným kuchynským riadom.

Panvice WMF sa pýšia až 5-ročnou zárukou, pretože kvalita výrobkov WMF sa spája s extrémne odolnými a dlhotrvajúcimi materiálmi.

Ďalšie špičkové značky kvalitných kuchynských potrieb sú napríklad panvice Delimanopanvice Bosch či panvice Siemens.

Druhy panvíc

Klasické panvice majú rovnomerné dno a priemernú hĺbku, čím sa po celom povrchu rovnomerne  rýchlo distribuuje teplo. Okrem klasických panvíc na trhu existujú aj panvice, ktoré slúžia na konkrétnu prípravu jedla:

  • Wok panvice sú hlboké a majú úzke dno, ázijská kuchyňa a rezance z nich chutia najlepšie.
  • Grilovacie panvice majú špecifický povrch pripomínajúci gril, hodia sa na grilované mäso i grilovanú zeleninu.
  • Panvice na palacinky sú veľmi nízke a zmestí sa na ne len tenká vrstva cesta.
  • Špeciálne panvice majú napríklad odnímateľnú rukoväť, majú pokrievku alebo majú špeciálne inteligentné funkcie.
  • Keramické panvice sa spájajú so zdravou prípravou pokrmov, varenie na nich trvá dlhšie ako na iných.
  • Teflónové panvice sú najpoužívanejšie panvice vôbec. Dnes už sa vyrábajú zo zdravých materiálov, ľahko sa však dajú poškrabať a majú nižšiu odolnosť voči vysokým teplotám.