LENOVO Yoga Tablet 2 10", 32GB, 4G, strieborný (59-427833)

Typ procesora: Intel Atom, Poskytovaný OS: Android, Operačná pamäť RAM: 2 GB, Slot pre pamäťovú kartu: Áno, Kapacita: 32 GB. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

LENOVO Yoga Tablet 2 10" s 32 GB úložným miestom pre inštalované programy a vaše obľúbené filmy či hudbu a fotografie. Je v striebornom prevedení s revolučným dizajnom, ktorý umožňuje pracovať v 4-och polohách presne podľa toho čo robíte. Novinkou je vysokorýchlostné pripojenie 4G LTe, ktoré vám zabezpečí plynulé prehrávanie filmov či fotografií z internetu bez straty kvality.

Inovatívny viacrežimový dizajn.

Priekopnícky dizajn modelu Yoga Tablet 10 obsahuje valcovitú komoru s batériou a stojan na bočnej strane zariadenia, čím sa posúva jeho ťažisko a otvárajú sa viaceré režimy používania: Držanie, Naklonenie a Stojan. V režime Držania leží váha zariadenia vo vašej dlani a nie na prstoch, vďaka čomu je čítanie a prehľadávanie pohodlnejšie. Položte ho v režime Naklonenia a získate dokonalý pozorovací uhol na písanie alebo hry. Vysuňte stojan a oprite ho do vzpriamenej polohy v režime Stojan na pohodlné sledovanie videí, počúvanie hudby alebo videodiskusie.

Impozantná výdrž batérie


Model Yoga Tablet 10 je so svojou výdržou batérie bežcom na dlhé trate. Jeho batéria vydrží až 18 hodín*, takže ho môžete používať celý deň – až do noci – bez nabitia. Tajomstvo: Jedinečná bočná komora v tvare valca tabletu Yoga ponúka viac miesta na uloženie batérie – a dlhší čas medzi nabíjaniami. *Hodnota výdrže batérie predstavuje odhadované maximum. Skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od mnohých faktorov. Kompletné informácie o vykonaných testoch nájdete na adrese https://www.lenovo.com/battery-info/sk/

Skvelý obraz so širokými pozorovacími uhlami


10,1" HD displej modelu Yoga Tablet 10 (1280 x 800) ponúka úžasný obraz vo vysokom rozlíšení – vy a vaši priatelia si ho môžete vychutnávať zo širokého pozorovacieho uhla (178 stupňov) vďaka technológii IPS (in-plane switching).


Štýlový dizajn


Prelomový dizajn modelu Yoga Tablet 10 neslúži len na optimalizáciu zážitku z používania tabletu – zároveň skvele vyzerá. Zariadenie sa pri okraji zužuje iba na 3 mm, laserom formovaný zadný kryt je odolný voči škrabancom a prispieva k pohodlnému držaniu a pochrómovaný akcent celý vzhľad dopĺňa.

Skvelé možnosti pripojenia


Integrované moduly Bluetooth, 802.11 b/g/n WiFi a GPS vás udržia v spojení. A môže to tak ostať, nech sa vyberiete kamkoľvek, 24 hodín denne, 7 dní v týždni, s voliteľnou konektivitou 3G HSPA+.

Ohromujúci zvuk


Na rozdiel od väčšiny tabletov, reproduktory modelu Yoga Tablet 10 mieria dopredu – smerom k vám – a nie do strán alebo nadol. Spojte to s vylepšeniami Dolby® Digital Plus a získate bohatý, pohlcujúci zvuk, ktorý sa skvele hodí na sledovanie videí alebo počúvanie hudby.

Voliteľná bezdrôtová klávesnica


Zmeňte Yoga tablet na produktívne zariadenie s voliteľnou klávesnicou Accutype, štýlovým doplnkom pripojiteľným cez rozhranie Bluetooth, ktorý slúži ako kryt vášho zariadenia.

Predná a zadná kamera


Zadná kamera s rozlíšením 5 Mpx a predná kamera s rozlíšením 1,6 Mpx vám umožňujú snímať obrázky vo vysokom rozlíšení a vychutnávať si ostré, zreteľné videodiskusie.

Podpora kariet Micro-SD


Rozšírte ukladací priestor eMMC modelu Yoga Tablet 10 s kapacitou 16 GB a podporou až 32 GB ukladacieho priestoru pomocou karty micro-SD – perfektné na prenos fotografií alebo ukladanie veľkých súborov, napríklad filmov.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Typ procesora Intel Atom
Poskytovaný OS Android
Operačná pamäť RAM 2 GB
Slot pre pamäťovú kartu Áno
Kapacita 32 GB

Hodnotenie

5,0 / 5

1 recenzia LENOVO Yoga Tablet 2 10", 32GB, 4G, strieborný (59-427833)

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Ivan

10. 2. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania

Všetko na vysokej úrovni, až na cenu. Tá je vyššia.