Lenovo Yoga Tablet 3, ZA090005BG (čierny)

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

3 dva nákupy

Zobraziť 3 recenzie

Popis produktu

Prelomový LENOVO Yoga Tablet s 8" ( LED IPS HD 1280 x 800 Multi-Touch) displayom v čiernom prevedení s prelomovým dizajnom, ktorý sa pri okraji zužuje až na 3 mm. O pohon sa stará procesor Quad Core™ 1.3 GHz (Qualcomm® APQ8009 / MSM8909) a 1 GB RAM. V tablete LENOVO Yoga Tablet nechýba ani Wi-Fi, Bluetooth 4.0 a otočná kamera 8 Mpx, s automatickým zaostrovaním. Možnosť rozšírenia pamäte je pomocou microSD karty až do kapacity 128 GB.

Výkonný, prenosný tablet pre zábavu na cestách. Pripravte sa na nonstop zábavu s ultra prenosným YOGA Tab 3 tabletom. Ponorte sa do hudby, hrajte so svojimi priateľmi, alebo sledujte filmy a televízne relácie na brilantnom 8 "HD displeji. Používajte ho celý deň, má až 20 hodínovú výdrž batérie. Rotujúci 8 MPx fotoaparát umožňuje robiť skvelé videá a selfies a technológia AnyPen zabezpečí, že nebudete nikdy musieť používať stylus.

Štyri spôsoby použitia vášho tabletu

Inovatívny dizajn modelu Yoga Tablet so systémom Android 5.1 obsahuje valcovitú komoru s batériou a stojanom na bočnej strane zariadenia, čím sa posuva jeho ťažisko a otvárajú sa viaceré režimy používania: Držanie, Naklonenie, Stojan a Zavesenie. K dispozícii tak máte štyri rôzne spôsoby používania tabletu v práci ale i kdekoľvek na zábavu. V režime Držanie leží váha zariadenia na vašej dlani a nie na prstoch vďaka čomu je čítanie a surfovanie po webe poholnejšie ako predtým. Ak ho položíte v režime naklonenia získate dokonalý pozorovací uhol na písanie alebo hry. Vysuňte stojan a oprite ho do vzpriamenej polohy v režime stojan na pohodlné sledovanie filmov, vídei alebo počávanie hudby. 

Impozantná výdrž batérie

Tablet Yoga je svojou výdržou batérie vhodný na dlhé cesty. Jeho batéria vydrží až 20 hodín ( výdrž batérie predstavuje odhadované maximum. Skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od mnohých faktorov ). Výdrž je zabezpečená vďaka jedinečnej bočnej komore v tvare valca, ktorá ponúka viac miesta na uloženie batérie s kapacitou 6200 mAh a dlhší čas medzi nabíjaniami. Výdrž v pohotovostnom režime je do 10 dní.

Vylepšená kamera

Užívajte si nádherné fotografie vďaka vylepšenej otočnej kamere s rozlíšením 8 megapixelov a automatickým zaostovaním. Kamera je vybavená clonou f2,2, vylepšeným sklonom znižujúcim oslnenie a senzorom BSI 2. 

Dokonalý zvuk

LENOVO Yoga Tablet Vám ponúka dokonalý zážitok z počúvania Vašej oblúbenej hudby vďaka dvom predným stereo reproduktorom a technológiou na úpravu zvuku Dolby® ATMOS. Zariadenenie ponúka pôsobivý zvukový zážitok kdekoľvek na cestách. 

 

Hodnotenie

5,0 / 5

3 recenzie Lenovo Yoga Tablet 3, ZA090005BG (čierny)

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Ladislav

19. 7. 2020

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon
  • Dizajn
  • Vykon
  • Nič

Velka spokojnost


Eva

1. 8. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania

Jozef

26. 12. 2015

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • pomer cena / výkon

super