LOGITECH Wireless Headset H600, 981-000342

Zabudovaný mikrofón: Áno, Frekvenčný rozsah (Hz): 20-20000 Hz, Štýl nosenia: náhlavné, Výdrž batérie: 6 hod., Typ headsetu: herné, Bezdrôtové: Áno, Konektor: 3,5 mm jack. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

3,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

2 dva nákupy

Zobraziť 2 recenzie

Popis produktu

Ľahká a prenosná náhlavná súprava LOGITECH Wireless Headset H600 nájde svoje využitie u Vás doma, ale aj v kancelárii. Meniče optimalizované laserom zabezpečujú kvalitný zvuk bez skreslenia a okolitých vnemov. S dosahom 10 metrov je ich prevádzka naozaj veľmi komfortná. Dobíjacie batérie vydržia až 6 hodín počúvania vašej obľúbenej hudby. USB nanoprijímač stačí vložiť do notebooku či počítača. V tom istom okamžiku sú slúchadlá pripravené na používanie.

Bez obmedzení

S bezdrôtovým headsetom LOGITECH Wireless Headset H600 si budete môcť užiť ten najkvalitnejší hudobný prednes a bezproblémovú komunikáciu bez akýchkoľvek obmedzení. Po pripojení nano prijímaču do USB portu môžete zariadenie ihneď používať. Keďže je svojim rozmerovým prevedením naozaj veľmi miniatúrny, pri prevádzke Vás nijako neobťažuje. 

Vysoká kvalita

Laserom ladené meniče slúchadiel minimalizujú skreslenie a zároveň zabezpečujú mimoriadne čistý, jasný a zrozumiteľný stereo zvuk bez okolitého šumu počas celej doby. Mikrofón je umiestnený na flexibilnom rotačnom kĺbe.

Voľnosť pohybu

Vďaka dosahu až do vzdialenosti desiatich metrov Vás už nič nepripúta k pracovnému stolu. Svoju obľúbenú hudbu, alebo náučné videá môžete počúvať s absolútnou voľnosťou a bez akýchkoľvek prekážok. 

Batéria

Nabíjateľná batéria Vám umožňuje uskutočňovať hovory až po dobu šiestich hodín. Vďaka mäkkým náušníkom je ich prevádzka naozaj veľmi pohodlná. 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Zabudovaný mikrofón Áno
Frekvenčný rozsah (Hz) 20-20000 Hz
Štýl nosenia náhlavné
Výdrž batérie 6 hod.
Typ headsetu herné
Bezdrôtové Áno
Konektor 3,5 mm jack

Hodnotenie

3,0 / 5

2 recenzie LOGITECH Wireless Headset H600, 981-000342

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Veronika

22. 6. 2018

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • dizajn
  • po pár dňoch sa pokazili

Andrej

8. 6. 2017

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • jednoduchosť ovládania

Pouzivam ich v praci, najlepsie je ze nemusim mat kabel. Vydrzia mi cca tyzden, zalezi kolko skypujem. Dosah signalu postacuje. Ani po viacerych hodinach ma z nich nebolia usi a to nemam malu hlavu :) Jedine co mi chyba je ze neviem kedy mam mutnuty mikrofon, nie je na to ziadna kontrolka, len tlacitko.