Miele parné rúry

Parné rúry Miele poskytnú dokonalé rovnomerné výsledky pečenia s vynikajúcou chuťou. Vyšší komfort poskytne množstvo automatických funkcií, bez potreby nastavovania teploty a času pečenia. Gurmáni ocenia aj možnosť prípravy jedál Sous-Vide. Kvalitné použité materiály a množstvo vylepšených programov zaručia dokonalý výsledok a dlhotrvajúcu nemeckú kvalitu.

Hlavné prednosti parných rúr Miele

DualSteam

Dokonalosť presne podľa vašej chuti: Ako ideálny doplnok k rúre na pečenie a varnej doske sa parná rúra Miele postará o perfektné výsledky varenia. Dokonca kompletné menu s viacerými chodmi môžete pripravovať súčasne. Rýchle doby zohriatia a doby prípravy, ako aj rovnomerná distribúcia pary vám uľahčia prípravu jedál – vďaka jedinečnej externej výrobe pary s technológiou DualSteam.

Externá výroba pary

Inovatívny parný systém: Na rozdiel od iných systémov sa pri našich spotrebičoch výrobník pary nachádza mimo ohrevného priestoru. Ohrevný priestor sa počas varenia kompletne naplní parou, ktorá vytlačí všetok kyslík. Výhody: Rýchly ohrev, optimálne meranie teploty a zachovanie prirodzenej farby potravín. A keďže sa v ohrevnom priestore nevytvárajú usadeniny vodného kameňa, je aj čistenie mimoriadne jednoduché.

Dokonalý ohrevný priestor

Veľkorysý priestor, rýchle čistenie: Ohrevný priestor z nerezu poskytuje úžitkový objem až 40 litrov, takže sa doň zmestia aj veľké naparovacie misky, napríklad na celé kurča alebo ryby. Takto môžete pripraviť aj kompletné menu pre 8 až 10 osôb – s väčšou voľnosťou a komfortom. Okrem veľkorysej ponuky miesta je ohrevný priestor absolútne nehrdzavejúci a ľahko sa čistí.

Automatické programy

Koľko času potrebuje na uvarenie ryža a koľko zelenina? So 135 rôznymi automatickými programami na varenie v pare nemusíte voliť ani teplotu, ani dobu trvania – váš prístroj reaguje automaticky a pomôže vám počas bežného dňa v kuchyni. Preferujete mrkvu uvarenú „al dente”? Pri mnohých potravinách sa stupeň prípravy dá nastaviť individuálne.

Sous-Vide

Rovnomerne a šťavnato: V našich parných rúrach môžete pripravovať potraviny metódou varenia Sous-vide. Pri nízkych teplotách sa ryba, mäso, ovocie a zelenina šetrne pripravujú počas dlhšieho času. Dosiahnete tak veľmi aromatické a chuťovo dokonalé výsledky. Vzhľad, tvar, minerálne látky a vitamíny v pripravovanom pokrme pritom zostanú zachované.

Potrebujete pomôcť s výberom?

Podkategórie

Filtrovať

Cenové rozpätie



Skladová dostupnosť

iSmart (ovládanie mobilom)

iBezkáblový pokrmový teplomer

iDirectWater

iAutomatické programy

Celk.vnútor.kapacita rúry

Vstavaný displej

Počet funkcií

Gril

Jednoduché čistenie

Teleskopický výsuv

Teplovzdušná funkcia

Vymazať všetky filtre