Pákový espresso kávovar Orava ES-300 s tlakom 15 barov a antikorovou dýzou na napenenie mlieka.
Pákový espresso kávovar Orava ES-300
- Dizajn s antikorovou úpravou
- Antikorová dýza na napenenie mlieka pre krémovú penu
- Prevádzkový tlak 15 bar
- Nádoba na vodu 1,6 l
- Svetelná signalizácia
Dokonalé espresso
Majstrom na prípravu excelentného espressa aj ľahučkého mliečneho kapučína je pákový espresso kávovar Orava ES-300. Káve skutočne rozumie a je stvorený tak, aby pri príprave espressa zohľadnil všetky faktory pre dokonalý výsledok.
Bohatá chuť a podmanivá aróma
Kávovar ES-300 má tlak 15 barov – na espresse tak dokáže vyčarovať zlatistú krémovú penu, ktorá mu dodáva bohatú chuť a podmanivú arómu.
Páka na vloženie zomletej kávy
Zomletú kávu je potrebné dostatočne utlačiť. Používa sa na to nástroj pripomínajúci veľkú pečiatku - nazývaný tamper. Je dôležité, aby káva bola utlačená rovnomerne - aby voda pretekala rovnako rýchlo celou plochou kávy.
Pravé talianske kapučíno
Vďaka napeňovacej dýze si hravo poradíte aj s prípravou lahodného kapučína. Vďaka svetelnej signalizácii prípravy a prevádzky budete presne vedieť, koľko krokov vás delí od prvého dúška.
- Kvalitné kapučíno je rozdelené na rovnomerné tretiny. 1/3 kávy, 1/3 teplého mlieka, 1/3 speneného mlieka.
- Množstvo teplého mlieka + získanej peny je teda dvojnásobkom pripravenej kávy.