Reproduktory a subwoofery

V našej ponuke reproduktorov a subwooferov nájdete reproduktory stĺpové, regálové, stredové, surroundové, bezdrôtové, ako aj špeciálne reproduktory a rôzne modely subwooferov.

Zobrazujeme 0 výsledkov Použite filter pre spresnenie požiadaviek.

O kategórii


Sety reproduktorov: všetko v jednom

Sety reproduktorov vám uľahčia výber a nemusíte stráviť dlhú dobu výberom jednotlivých reproduktorov. V jednom sete dostanete reproduktory od rovnakého výrobcu a v rovnakom dizajne, ktoré si jednoducho rozostavíte vo vašej izbe.

Stĺpové reproduktory

Stĺpové reproduktory sú veľké podlahové reproduktory, ktoré disponujú silným zvukom. Majú niekoľko meničov pre nízke, stredné aj vysoké frekvencie.

Regálové reproduktory 

Regálové reproduktory majú veľkú výhodu v tom, že ich môžete zavesiť aj na stenu. Nemajú také silné hlboké tóny ako stĺpové reproduktory, ale majú priaznivejšiu cenu.

Stredové reproduktory

Stredové reproduktory sú dôležitou súčasťou viackanálového zvukového systému, často sa používajú v domácich kinách. Umiestňujú sa do stredu medzi pravý a ľavý reproduktor a sú zodpovedné za reprodukciu dialógov vo filmoch.

Surroundové reproduktory

Pokiaľ si chcete vychutnať skvelý priestorový zvuk a zvýšiť tak zážitok zo sledovania filmov či počúvania hudby, tak surroundové reproduktory sú vhodné pre vás.

Soundbar: elegantný reproduktor do obývačky

Soundbar je elegantný podlhovastý reproduktor, ktorý dokáže vylepšiť kvalitu zvuku TV. Kvalitou sa približujú domácim kinám a môžete ho umiestniť pod televízor alebo vedľa neho.

Subwoofery

Subwoofer sa vám postará o kvalitný prednes bassov, aby ste si užili výrazné hlboké tóny pri počúvaní vašej obľúbenej hudby alebo pri pozeraní filmov a seriálov. Ideálny je do sústavy domáceho kina.