Thrustmaster T300 Ferrari 599XX EVO Alcantara (PC, PS3, PS4, PS4 Pro)


Volant, Pre zariadenia: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Pre operačný systém: Windows, Vibračná odozva. Viac info


Cena 489,99 €

Prihlásiť sa / Registrovať sa a získať späť na ďalší nákup : 9,80 € Zobraziť nápoveď


Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Volant s pedálmi Thrustmaster T300 Ferrari 599XX EVO v čiernom prevedení s oficiálnou licenciou Ferrari kopíruje originálny volant 599XX EVO. Disponuje technológiu H. E. A. R. T. Hall Effect Accurate pre presné snímanie. 16-bitové rozlíšenie volantu s 1080° uhlom otočenia a priemerom 30 cm. Dve sekvenčné radiace páky a spätná väzba Force Feedback. Intenzívnejší zážitok aj vďaka trom nastaviteľným kovovým pedálom T3PA. Odnímateľný volant má exkluzívny ručne šitý poťah, rovnako ako volanty Ferrari. Kompatibilné s PS4, PS3 a PC (Windows® 10/8/7 / Vista / XP).

Skutočný pretekár

Volant a pedále Thrustmaster T300 zaručia skvelú zábavu pri hraní vašich obľúbených hier. Pri výrobe volantu sa výrobcovia inšpirovali skutočným volantom 599XX EVO, ktorý preniesli v merítku 8:10. Milovníci hier si tak môžu vyskúšať aký je to pocit držať  a ovládať takmer skutočný volant. S priemerom 30 cm a kvalitným prepracovaním vyzerá ako skutočný. Štýl a eleganciu mu dodáva ručne šitý poťah ušitý z materiálu Alcantara®, ktorý sa používa aj na originálnych volantoch Ferrari. Radenie rýchlostí bude oveľa dynamickejšie aj vďaka dvom sekvenčným radiacim pákam, ktoré sú pripojené k základni. Vychutnajte si vaše obľúbené hry a staňte sa skutočným pretekárom.  

Radosť ovládať

Volant  Thrustmaster T300 vám umožní užiť si jazdu ako nikdy predtým. Kovová riadiace doska obsahuje tlačidlá pre jednoduché ovládanie. Disponuje 6 akčnými ľahko prístupnými tlačidlami, troj-polohovým otočným prepínačm s funkciou Push (v centrálnej polohe) a jeden smerový pad. Radenie rýchlostí bude oveľa dynamickejšie aj vďaka dvom sekvenčným radiacim pákam, ktoré sú pripojené k základni. Vychutnajte si vaše obľúbené hry a staňte sa skutočným pretekárom.  

Nastaviteľné pedále 

Thrustmaster T300 ponúka okrem volantu aj kvalitné kovové pedále pridavajúce na hernej dynamike. Tri nastaviteľné pedále s vysokou odolnosťou a stabilitou pre ľahké ovládanie. Nastavte si vzdialenosť, sklon či optimálnu výšku pedálov pre vaše pohodlie. Sada troch pedálov T3PA disponuje aj kónickými kaučukovými brzdami s ultra progresívnym odporom hlavne na konci brzdnej dráhy. S nimi bude každé zabrzdenie skvelé.

Bezkontaktné snímanie

Pri hraní určite oceníte neuveriteľnú presnosť snímania pohybov. Každý pohyb má pod kontrolou bezkontantaktné snímanie, ktoré pracuje s magnetickými senzormi H.E.A.R.T (Hall Effect Accu Rate) so 16-bitovým rozlíšením. Senzory spolu s technológiou zaistia presné snímanie, ktoré bude počas používania stále rovnaké. Vy tak ucítite každú jednu zákrutu, pneumatiky, dotočenie kolies alebo driftovanie. Force Feedback dokáže napodobniť silové efekty, aby sa k vám dostali presné odozvy.

Kompatibilita

Sada Thrustmaster T300 je určená pre herné konzoly PlayStation 3 a PS4. Taktiež je kompatibilná s počítačom a operačnými systémom Windows® 10/8/7/Vista/XP). Okrem toho má vnútornú pamäť využívajúcu aktualizácie firmware, aby ste mali mali prístup k tým najnovším aktualizáciám. Vyskúšajte si ako sa jazdí skutočným pretekárom. 

 

 

 

 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Pre zariadenia PC, PlayStation 3, PlayStation 4
Pre operačný systém Windows
Vibračná odozva Áno

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Thrustmaster T300 Ferrari 599XX EVO Alcantara (PC, PS3, PS4, PS4 Pro)

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami