Bosch SMV69N40EU, vstavaná umývačka 60 cm

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Plne zabudovateľná umývačka riadu značky Bosch, je ideálny pomocník do vašej domácnosti, aj vďaka faktu, že patrí medzi spotrebiče šetriace energiu, ale aj životné prostredie. Spadá do energetickej triedy A++. Jej dizajn je moderný a výborne sa hodí do každej kuchyne . Disponuje funkciami ako napríklad Ecosilence Drive, IntensivZone, VarioSpeed Plus, Hygiena Plus, extra sušenie, aqua sensor a akustickým senzorom ukončenia programu. Má tiež elektronický ukazovateľ nedostatku soli a elektronický ukazovateľ nedostatku leštidla. Táto umývačka riadu sa obsluhuje zhora a zmestí sa do nej 13- kuchynských setov. Doba umývania je 50-195 min.

 

 

 

Vstavaný ekologický pomocník

Prečo by aj vstavaná umývačka riadu nemohla dopomôcť k šetrnejšiemu prístupu k našej prírode? Túto otázku si zaručene položili aj výrobcovia vstavanej umývačky riadu Bosch SMV69N40EU. Jej spotreba vody a elektrickej energie je minimálna, vďaka čomu sa šetrí ako príroda, tak aj vaša peňaženka. To už za to zaručene stojí. Ekologicky zmýšľajúci ľudia ktorí túžia po dávke komfortnú zaručene siahnu po tomto špičkovom pomocníkovi. Energetická trieda A++ zaručuje spotrebu energie len 262 kWh na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Ročná spotreba vody je len 1680 litrov pri rovnakom počte cyklov v štandardnom režime. To už je čo povedať. Ušetríte nielen peniaze, ale aj čas ktorý už nebudete musieť tráviť nudným státím nad špinavým riadom a to ešte nehovoriac o trápení sa so zasušenými zvyškami.

Ideálne nastaviteľná

Vďaka svojej šírke 60 cm sa perfektne zmestí do kuchynskej linky. Perfektne zasadený pôsobí veľmi moderne a celkovo kuchyňu osviežuje. Navyše, váš čas sa značne ušetrí, umývačka si spoľahlivo poradí s každým typom riadu a úrovňou znečistenia. Dopomôžu jej k tomu na mieru šité umývacie programy ako intenzívny 70, auto 45-65, eco 50, GLAS 40, rýchly 45 a predumytie. Taktiež teplota je voľne nastaviteľná až na 5 rôznych stupňov. 4 špeciálne funkcie IntensivZone, VarioSpeed Plus, Hygiena Plus a extra sušenie zabezpečia perfektný výsledok bez zvyškov jedla alebo nepekných šmúh či zápachu. Priehradky v hornom koši sú sklápateľné rovnako ako aj priehradky na taniere v dolnom koši. VarioFlexPlus systém košov a príborová zásuvka varioPlus poskytujú dostatok priestoru pre uloženie akéhokoľvek typu riadu. Všetko bude perfektne umyté a dokonale hygienicky ošetrené vďaka špeciálnym šetrným umývacím systémom, celkovému usporiadaniu umývačky a ukazovateľom, ktoré vás budú stále informovať o prípadnom nedostatku soli či leštidla.

Ideálne nastaviteľná

Vysoko spoľahlivá

Nemusíte sa obávať veľmi nepríjemnej nehody kedy sa vaša kuchyňa premení na malé jazierko. Systém AquaStop minimalizuje toto riziko a celkovo je prietok vody a tesnenie veľmi starostlivo monitorované mnohými zabudovanými systémami. Taktiež výrobcovia mysleli na rodiny s malými deťmi, prípadne veľmi šikovnými domácimi miláčikmi a tak je otváranie dvierok poistené mechanickou poistkou. Ukazovateľ zostatkového času tiež zaručene oceníte, k čomu sa výrazne pridáva aj akustický signál po skončení umývacieho procesu. Veľkým plusom tejto špičkovej umývačky riadu je jej nesmierne tichý chod len 44 dB čo je priemerne o 5 dB menej ako u iných umývačiek. Je teda veľmi vhodná aj na nočné umývanie riadu, zaručene vás nebude nijako rušiť.

Vysoko spoľahlivá

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Bosch SMV69N40EU, vstavaná umývačka 60 cm

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami