SHARP ESFC6122A2EN, FL pračka

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

SHARP ESFC6122A2EN je kvalitná a výkonná automatická práčka. Plní sa bielizňou na prednej strane a tak s ňou veľmi dobre manipuluje. Táto práčka je aj veľmi štýlová svojim zaujímavým dizajnom. Dosahuje až 1200 otáčok za minútu. Obsahuje celkom až 21 voliteľných programov, vďaka ktorým vždy zvolíte ten odpovedajúci podľa aktuálneho obsahu práčky. Samozrejmosťou u tejto pokrokovej pračky je tiež protialergická funkcia, funkcia ľahkého žehlenia, či šetrný program na detskú bielizeň. N prednom panely je LCD displej, na ktorom si zvolený program ľahko skontrolujete. Ovládanie je tiež veľmi jednoduché a zvládne ho hravo každý užívateľ.

 

 

Dokonalo čistá bielizeň

O to, aby bola vaša bielizeň dokonalo vypraná sa hravo postará automatická práčka od značky SHARP ESFC6122A2EN. Je to predkom plniaca sa práčka, ktorá je veľmi kvalitne spracovaná. Bielizeň vyperie na jednotku a vaša spokojnosť tak bude zaručená. Zárukou kvality a vašej spokojnosti je tiež osvedčená a známa značka na trhu SHARP.

Dokonalo čistá bielizeň  - SHARP ESFC6122A2EN

Kvalitná výbava

Táto práčka má maximálnu kapacitu suchej bielizne pre pranie 6 kg. Má veľké a široké dvierka, vďaka ktorý sa veľmi dobre plní. Manipulácia s bielizňou je tak skutočne jednoduchá. Na prednom panely má LCD displej, na ktorom si ľahko skontrolujete nastavený cyklus prania. Obsahuje tiež kvalitné technológie zvyšujúce výkon Systém Eco-Logic. U takto moderného spotrebiča nechýba ani systém kontroly nevyváženosti bielizne.

Technické parametre

Práčka dosahuje až 1200 otáčok za minútu. Obsahuje celkom až 21 voliteľných programov, vďaka ktorým vždy zvolíte ten odpovedajúci podľa aktuálneho obsahu práčky. Taktiež je možné zvoliť aj rýchly 15-minutový program, ktorý určite občas oceníte. Samozrejmosťou u tejto pokrokovej pračky je tiež protialergická funkcia, funkcia ľahkého žehlenia, či šetrný program na detskú bielizeň. Každý program má individuálne parametre a ku každému typu bielizne pristupuje podľa potreby.

Technické parametre - SHARP ESFC6122A2EN

Moderný dizajn

Vysokú kvalitu a skvelý výkon práčky doplňuje veľmi moderný dizajn. Práčka má jednoduché biele telo, ktoré skvelo dopĺňajú štýlové dvierka v čierno červenom prevedení. Aj práčka tak môže plniť funkciu doplnku. Na prednom panely je dostupná zásuvka, cez ktorú dávkujeme prací prostriedok a aviváž. Taktiež je tam gombík, ktorým sa volí potrebný prací program, obyčajným otáčaním. Manipulácia a ovládanie je naozaj veľmi jednoduché a zvládne ho hravo každý užívateľ.

Moderný dizajn - SHARP ESFC6122A2EN

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií SHARP ESFC6122A2EN, FL pračka

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami