Zváračka fólií ETA 6762 90000 Atmos II zabezpečuje až 5× dlhšiu trvanlivosť potravín. Má režim pre suchú a mokrú stravu s možnosťou výberu z 2 intenzít vákua - normálnej alebo jemnej. Tepelný bezpečnostný zámok zaisťuje bezpečnost.
ETA 6762 90000 Atmos II zváračka fólií
- Plne automatický: pevne zaistí fóliu zatvorením, vysaje vzduch, utesní spoj
- Samovysávacia funkcia / funkcia samosvárania
- Vynikajúca kvalita spoja (rovnomerný a pevný zvar)
- Jedinečná funkcia marinovania
- Režim suchej a mokrej stravy
- Dve intenzity sily vákua (normálna, jemná)
- Konzervácia potravín na zabezpečenie dlhšej trvanlivosti
- Vhodné aj na ochranu rôznych predmetov (dokumentov, cenností atď.) pred vlhkosťou a nežiaducimi vplyvmi
- Potraviny vo vrecúškach sa dajú zmraziť a ohriať
- Vrecká možno po vypraní opätovne použiť
- Odnímateľná nádoba na odsávanú kvapalinu
- Svetelná indikácia pre odsávanie a zváranie
- Sacia sila max. -0,8 bar
- Bezpečnostná tepelná poistka
- Priestor na navinutie 1 m napájacieho kábla
- Deklarovaná hladina akustického výkonu 85 dB(A) re 1pW
- Príkon: 120 W
- Rozmery výrobku (Š × V × H): 41 × 9 × 18 cm
- Hmotnosť: 2,65 kg
Pre menej odpadu
Predĺžte trvanlivosť svojich potravín so zatváračom fólií ETA Atmos II, ktorý je plne automatický - pevným zatvorením zaistí fóliu, vysaje vzduch a spoj utesní rovnomerným a silným zvarom. Sacia sila je max. -0,8 bar. Môžete ho používať na suché aj vlhké potraviny a nastaviť 2 intenzity vákuovania - normálnu alebo jemnú. Vlhké a mokré potraviny sa vákuujú pomalšie, aby sa tekutina nedostala do zvaru a vákuovanie prebiehalo tak, ako má. Pri vákuovaní byliniek alebo húb sa odporúča opäť použiť nižšiu intenzitu, aby sa zložky nedeformovali. Vákuové vrecká sa po použití nemusia vyhadzovať a môžu sa používať opakovane.
Multifunkčné použitie
- Vďaka funkcii marinovania sa každá príprava mäsa stane zážitkom. Na tento účel možno použiť aj vákuový box. Vákuový tlak počas vákuovania otvára póry mäsa a marináda lepšie preniká do jeho štruktúry. Mäso sa marinuje rýchlejšie a dôkladnejšie. Vákuované potraviny môžete vo vreckách aj zamraziť, čím ušetríte veľa miesta v mrazničke. Potraviny vo vrecúšku môžete tiež ohrievať alebo variť hneď.
- Metóda varenia vo vákuu - sous-vide - je dnes veľmi populárna nielen v špičkových reštauráciách, ale aj v domácnostiach. Potraviny jednoducho zabalíte a vložíte do vodného kúpeľa. Každé jedlo si vyžaduje špecifickú teplotu vody a iný čas varenia.
- Vákuum je tiež skvelé na ochranu dokumentov a cenností pred vlhkosťou a inými nepriaznivými vplyvmi počasia. Do tašky si môžete zabaliť aj celú peňaženku.
Príslušenstvo (súčasťou balenia):
- Vrecká 20 × 30 cm (5 ks)
- 2 m dlhá a 20 cm široká fólia
- Sacia hadica
- 1 000 ml vákuová dóza (môže sa použiť aj na marinovanie)