Miele parné rúry

Parné rúry Miele poskytnú dokonalé rovnomerné výsledky pečenia s vynikajúcou chuťou. Vyšší komfort poskytne množstvo automatických funkcií, bez potreby nastavovania teploty a času pečenia. Gurmáni ocenia aj možnosť prípravy jedál Sous-Vide. Kvalitné použité materiály a množstvo vylepšených programov zaručia dokonalý výsledok a dlhotrvajúcu nemeckú kvalitu.

Hlavné prednosti parných rúr Miele

DualSteam

Dokonalosť presne podľa vašej chuti: Ako ideálny doplnok k rúre na pečenie a varnej doske sa parná rúra Miele postará o perfektné výsledky varenia. Dokonca kompletné menu s viacerými chodmi môžete pripravovať súčasne. Rýchle doby zohriatia a doby prípravy, ako aj rovnomerná distribúcia pary vám uľahčia prípravu jedál – vďaka jedinečnej externej výrobe pary s technológiou DualSteam.

Externá výroba pary

Inovatívny parný systém: Na rozdiel od iných systémov sa pri našich spotrebičoch výrobník pary nachádza mimo ohrevného priestoru. Ohrevný priestor sa počas varenia kompletne naplní parou, ktorá vytlačí všetok kyslík. Výhody: Rýchly ohrev, optimálne meranie teploty a zachovanie prirodzenej farby potravín. A keďže sa v ohrevnom priestore nevytvárajú usadeniny vodného kameňa, je aj čistenie mimoriadne jednoduché.

Dokonalý ohrevný priestor

Veľkorysý priestor, rýchle čistenie: Ohrevný priestor z nerezu poskytuje úžitkový objem až 40 litrov, takže sa doň zmestia aj veľké naparovacie misky, napríklad na celé kurča alebo ryby. Takto môžete pripraviť aj kompletné menu pre 8 až 10 osôb – s väčšou voľnosťou a komfortom. Okrem veľkorysej ponuky miesta je ohrevný priestor absolútne nehrdzavejúci a ľahko sa čistí.

Automatické programy

Koľko času potrebuje na uvarenie ryža a koľko zelenina? So 135 rôznymi automatickými programami na varenie v pare nemusíte voliť ani teplotu, ani dobu trvania – váš prístroj reaguje automaticky a pomôže vám počas bežného dňa v kuchyni. Preferujete mrkvu uvarenú „al dente”? Pri mnohých potravinách sa stupeň prípravy dá nastaviť individuálne.

Sous-Vide

Rovnomerne a šťavnato: V našich parných rúrach môžete pripravovať potraviny metódou varenia Sous-vide. Pri nízkych teplotách sa ryba, mäso, ovocie a zelenina šetrne pripravujú počas dlhšieho času. Dosiahnete tak veľmi aromatické a chuťovo dokonalé výsledky. Vzhľad, tvar, minerálne látky a vitamíny v pripravovanom pokrme pritom zostanú zachované.

Potrebujete pomôcť s výberom?

Podkategórie

V kategórii aktuálne zobrazujeme 23 produktov.
Použite filtráciu pre spresnenie vašich požiadaviek.

Najpredávanejšie Najlacnejšie Najdrahšie Najlepšie hodnotené