Pomalé varenie / Sous-Vide

Čoraz viac obľúbená metóda pomalého varenia/Sous-vide v sebe skrýva tajomstvo dokonalej prípravy jedál, pri zachovaní živín a prirodzenej chuti, vône a textúry pokrmu. Jedlá sa pri tomto type varenia pripravujú vo vzduchotesnom obale vo vodnom kúpeli s presnou teplotou, aj niekoľko hodín. Výsledok však vždy stojí za to!

Filtrovať

Cenové rozpätie



Skladová dostupnosť

Hodnotenie

Objem

Uchovanie teploty

Počet programov

  • 2 - 6
  • 6 - 14
  • 14 - 48

Vnútorná vrstva

  • Teflon
  • keramika
  • nerez

Smart (ovládanie mobilom)

Vymazať všetky filtre

V kategórii aktuálne zobrazujeme 1 produkt.
Použite filtráciu pre spresnenie vašich požiadaviek.

Najpredávanejšie Najlacnejšie Najdrahšie Najlepšie hodnotené

Vyberáme z NAY magazínu

Všetky články NAY magazínu

Hore