G3ferrari G20139 Artiko


Výrobník ľadu, Mraziaci výkon: 12 kg/24h, Príkon: 100 W, Objem: 2, Automatické vypnutie, Výška: 32,2 cm, Šírka: 25,8 cm, Hĺbka: 31,6 cm, Hmotnosť: 7200 g. Viac info


Cena 159,99 €

Prihlásiť sa / Registrovať sa a získať späť na ďalší nákup : 3,20 € Zobraziť nápoveď


0% splátky bez akontácie 10 × 16,00 €

Podrobnosti splátok
Podrobnosti splátok

Ďalšie splátkové možnosti

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Výrobník na ľad G3ferrari G20139 Artiko s príkonom 100W a výrobnou kapacitou 12 kg za 24 hodín (1400 kociek). Má kapacitu ľadu 600 g a ponúka 2 veľkosti kociek ľadu - malé a veľké. Ponúka funkciu automatického vypnutia, keď nie je dostatok vody alebo keď sú kocky ľadu plné.

G3ferrari G20139 Artiko

  • Príkon: 100W
  • Výrobná kapacita: 12 kg za 24 hodín (1400 kociek)
  • Kapacita ľadu: 600 g
  • 2 veľkosti kociek ľadu: malé a veľké
  • Nádoba na vodu: 1,2 l 
  • Automatické vypnutie s prázdnou nádobou na vodu alebo plnou nádobou na ľad
  • Automatické a tiché fungovanie
  • Kompresor s ekologickým plynom: R600a, 22g
  • Príslušenstvo: nádoba na ľad, lopatka

Doprajte si to správne osvieženie, kedykoľvek budete chcieť

Vytvorte si doma ľad jednoducho a efektívne s výrobníkom ľadu G3ferrari G20139 Artiko. Má príkon 100W a ponúka možnosť výroby malých aj veľkých kociek ľadu. S kapacitou vyrobiť približne 1400 kociek ľadu za 24 hodín, je vždy pripravený poskytnúť dostatok ľadu v každom ročnom období a pri akýchkoľvek teplotách s použitím prírodnej alebo pitnej vody z vodovodu. Artiko je ideálnym riešením pre rýchlu prípravu ľadových kociek. S kompaktným dizajnom a nízkou spotrebou energie je ideálny pre domáce použitie aj menšie prevádzky. Ľahko uspokojí vaše potreby na čerstvé nápoje.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Podsvietenie Nie
Mraziaci výkon 12 kg/24h
Objem 2 L

Návody a manuály

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií G3ferrari G20139 Artiko

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami