Pomalé varenie / Sous-Vide

Čoraz viac obľúbená metóda pomalého varenia/Sous-vide v sebe skrýva tajomstvo dokonalej prípravy jedál, pri zachovaní živín a prirodzenej chuti, vône a textúry pokrmu. Jedlá sa pri tomto type varenia pripravujú vo vzduchotesnom obale vo vodnom kúpeli s presnou teplotou, aj niekoľko hodín. Výsledok však vždy stojí za to!

Filtrovať

Cenové rozpätie



Značka

Skladová dostupnosť

Hodnotenie

Objem

Uchovanie teploty

Počet programov

Vnútorná vrstva

iSmart (ovládanie mobilom)

Vymazať všetky filtre

V kategórii aktuálne zobrazujeme 1 produkt
Použite filtráciu pre spresnenie vašich požiadaviek.

Najpredávanejšie Najlacnejšie Najdrahšie Najlepšie hodnotené

Vyberáme z NAY magazínu

Všetky články NAY magazínu

Hore