Pomalé varenie / Sous-Vide

Čoraz viac obľúbená metóda pomalého varenia/Sous-vide v sebe skrýva tajomstvo dokonalej prípravy jedál, pri zachovaní živín a prirodzenej chuti, vône a textúry pokrmu. Jedlá sa pri tomto type varenia pripravujú vo vzduchotesnom obale vo vodnom kúpeli s presnou teplotou, aj niekoľko hodín. Výsledok však vždy stojí za to!

Filtrovať

Cenové rozpätie



Skladová dostupnosť

Hodnotenie

Objem

  • 1.8 - 6 L
  • 6 - 8.5 L
  • 8.5 - 20 L
  • 20 - 25 L

Uchovanie teploty

  • Nie
  • Áno

Počet programov

  • 2
  • 3
  • 5
  • 6

Vnútorná vrstva

  • Teflon
  • keramika
  • nerez

iSmart (ovládanie mobilom)

  • Nie

Vymazať všetky filtre

V kategórii aktuálne zobrazujeme 2 produkty
Použite filtráciu pre spresnenie vašich požiadaviek.

Najpredávanejšie Najlacnejšie Najdrahšie Najlepšie hodnotené

Vyberáme z NAY magazínu

Všetky články NAY magazínu

Hore