Ritter Volcano 5 (biely)

iF product design award 2011_Ritter Volcano5

iF product design award 2011_Ritter Volcano5

iF product design award 2011


Hriankovač, Príkon: 950 W, Rozmrazovanie, Tlačidlo zastavenia/zrušenia. Viac info


Cena 199,99 €

Prihlásiť sa / Registrovať sa a získať späť na ďalší nákup : 2,00 € Zobraziť nápoveď


0% splátky bez akontácie 6 × 33,34 €


Ďalšie splátkové možnosti

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

4,0 / 5

100% Kvalita
Vynikajúca

80% Hodnota za peniaze
Výborná

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu a jedno ocenenie

Popis produktu

Hriankovač RITTER Volcano 5 bielej farby poteší milovníkov opekaného chleba. Jednoduchý, účinný, ľahký a prenosný. Hoci nemá veľké rozmery, zmestia sa do neho poriadne dva krajce chleba. Má tepelné izolačné puzdro so sklenenou prednou stenou. Umožňuje užívateľovi nastaviť si stupeň opekania. Dá sa vypínať manuálne alebo automaticky. Slúži na to samostatné tlačidlo STOP pre prerušenie opekania. LED indikátor vizuálne informuje o dopečení. Hriankovač má funkciu rozmrazovania či ohrievania. Pre milovníkov pečiva je k dispozícii výsuvný nástavec na jeho opekanie.

Ritter Volcano5

  • So sklenenými panelmi
  • Hĺbka iba 9 cm
  • LED ditiálna indikácia
  • Dopekanie
  • Funkcia automatického vypnutia pri zaseknutí
  • Výsuvný nadstave na opekanie pečiva
  • 230/240 V
  • Rozmery: šírka 38,5 cm / výška 20,0 cm / hĺbka 9,0 cm

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Príkon 950 W

Ocenenie a hodnotenia produktov

iF product design award 2011_Ritter Volcano5

iF product design award 2011_Ritter Volcano5

iF product design award 2011

4,0 / 5

1 recenzia Ritter Volcano 5 (biely)

100% Kvalita
Vynikajúca

80% Hodnota za peniaze
Výborná

Ako pracujeme s recenziami

Radoslav

5. 1. 2023

Celkové hodnotenie

Kvalita Vynikajúca

Hodnota za peniaze Výborná


  • Veľmi vysoká kvalita
  • Dobrý design
  • Kompaktný a spratny
  • Veľa možností opekania a zohrievania chleba
  • Úzky vnútorný opekaci priestor

Veľmi úzky vnútorný priestor, ledva tam vošla rozrezana žemľa a keď už som ju tam dal, tak časti co sa dotýkali zohroevacich telies ju pálili. Takže treba krájať na užšie časti. S chlebom žiaden problém, toto sa týka skôr rožkov a žemlí a pod pečiva