S pomalým hrncom Russell Hobbs 25630-56 dáte príprave jedla nový rozmer. S kapacitou 6,5 litra umožňuje prípravu až 8 porcií. Je určený pre metódu varenia Sous Vide, pri ktorej sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom obale vo vodnom kúpeli s presnou teplotou. Mäso, ryby či ovocie a zelenina sa takto často pripravujú aj niekoľko hodín. Pripravované jedlá si zachovajú svoju prirodzenú chuť, šťavu i textúru. Teplotu je možné presne kontrolovať vďaka integrovanej teplotnej sonde. Jednoduché ovládanie zabezpečuje LED panel na prednej strane hrnca a displej, ktorý vás informuje o teplote resp. zostávajúcom čase prípravy. Odnímateľný keramický vnútorný hrniec je vhodný do umývačky riadu.
Russell Hobbs 25630-56
- Integrovaná teplotná sonda
- Jednoduchý ovládací panel s LCD displejom na prednej strane zariadenia
- 2 programy – pomalé varenie, Sous Vide
- Uzamykacie veko
- Kapacita 6,5 l (vhodný pre 8 a viac porcií)
- Extra veľké rukoväte
- Odnímateľný keramický vnútorný hrniec vhodný do umývačky riadu
- Tvrdené sklenené veko
Pomalé - zdravé varenie
Tajomstvo profesionálnych kuchárov spočíva v pomalom varení. Pripravte sebe a svojej rodine jedlo, ktoré sa vždy podarí a navyše si zachová všetky potrebné výživové hodnoty.
Pripravte si skvelé domáce, sýte pokrmy od kuracieho karí po dusené hovädzie, obľúbené chilli alebo trhané bravčové s pomocou pomalého hrnca Sous Vide Russell Hobbs 25630-56. Jednoducho vložte všetky ingrediencie do hrnca, vyberte požadovaný stupeň a dobu varenia a všetko je pripravené.
Funkcia Sous Vide
Sous Vide znamená v preklade z francúzštiny "pod tlakom". Je to metóda, pri ktorej dochádza k vareniu potravín v uzavretom sáčku vo vodnom kúpeli s presne regulovanou teplotou, tú u pomalého hrnca Sous Vide zaistí teplotná sonda, ktorá sa skrze veko ponorí do vodného kúpeľa v hrnci. Uzatvorením potravín do vrecka v nich zostáva šťava a jemná chuť, ktorá sa počas klasického varenia stratí. Je to spôsob varenia, ktorým uchvátite vašich hostí.
Teplotná sonda
Či už chystáte šťavnaté pečené kurča alebo jemné hovädzie mäso vďaka teplotnej sonde bude pripravené vždy presne tak ako má byť. Nastavte si požadovanú teplotu podľa informačnej brožúry a na základe teplotnej sondy budete o aktuálnej teplote informovaný prostredníctvom digitálneho displeja. Akonáhle teplota mäsa dosiahne požadovanú teplotu, pomalý hrniec Sous Vide bude túto teplotu udržiavať na optimálnej úrovni, zatiaľ čo digitálny displej zobrazuje, ako dlho potrvá, kým bude jedlo hotové.